Somlóvásárhely - MŰHELYFOGLALKOZÁS ÖNKORMÁNYZATI INTÉZMÉNYEK MUNKAVÁLLALÓI SZÁMÁRA

A Magyarország Természeti és Kulturális Örökségéért Alapítvány önkormányzati intézmények képviselői és munkatársai számára szervezett egy 6 órás gyakorlatorientált műhelytalálkozót Somlóvásárhelyen.

A képzésen részt vett közintézmények képviselői a találkozó után segíthetik a képzésen megszerzett információk terjesztését a helyi közösség körében. A műhelytalálkozóknak köszönhetően a célcsoport ismeretei bővülnek, az aktivitással összekötött, élményszerűen megszerzett tudás hatékonyan segítheti az attitűd- és viselkedésváltozást, a megismert lehetőségek alkalmazását.

Az eseményt 2021. szeptember 20-án rendeztük meg Somlóvásárhelyen a Somló Kapuja Fogadóközpontban (8481 Somlóvásárhely, Vasútállomás bejárati út). A programok 09.00-kor kezdődtek és a szünetekkel együtt 16.00 óráig tartottak.

A program a Magyarország Természeti és Kulturális Örökségéért Alapítvány Természet és Energia - program az energiatudatos gondolkodás és életmód elősegítésére elnevezésű, KEHOP-5.4.1-16-2016-00810 azonosító számú projektjében valósult meg.



-

-

-

-



<< Vissza