Reflex 30 - Reflexikon

Nagyszerűen sikerült a Reflex jubileumi, harminc éves születésnapi rendezvénye a győri Széchényi Egyetem Apáczai Karán. A Leflexikon kiállítás megnyitóján dr. Halbritter András, Horváth Ferenc, dr. Kalas György, Nagy Péter és Lajtmann Csaba - az egyesület vezetősége köszöntötték a megjelenteket és emlékeztek vissza a környezetvédő céllal Magyarországon elsőként bejegyzett egyyesület három élvtizedes történetére. Horváth Ferenc, az egyesület elnöke megemlékezett a tizenkét alapító tagról, köztük Bálint Csabáról és Gaál Józsefről, akik már nincsenek közöttün. Emlékeztetett arra, hogy az alapítás óta eltelt három évtizedben sok minden változott a világban, ma már mások a politikai, a gazdasági és a társadalmi viszonyok, ami nem változott az a Reflex. „Maradtunk ugyanazok, akik voltunk, erős szakmai hátérrel működő, megalkuvást nem ismerő, elhivatott civil szerveződés. Ez ad erőt és reményt, hogy tovább vigyük az alapítók által kitűzött célokat.”
A Reflex 30 évét bemutató LEFLEXIKON kiállítás megnyitása, a születésnapi torta elfogyasztása és a köszöntők elhangzása után az Apáczai Kar dr. Barsi Ernő nevét viselő dísztermében a Kajárpéci Vízirevű  adta elő a Reflex felkérésére készült darabját A DZSUNGEL KÖNNYE CÍMMEL.
A harminc éves Reflex Környezetvédő Egyesület születésnapi rendezvényét a Bástya vendéglő különtermében prököltparti és baráti beszélgetés zárta.

További képek itt



-

Nagy Tamás, Szilágyi László, dr. Kalas György, Bödecs Barnabás, Lajtmann Csaba, dr. Halbritter András - a HUMUSZ (Hulladék Munkaszövetség) születésnapi ajándékával.

A REFLEXIKON kiállítás megnyitója

A jövő nemzedékének képviselői  - a mai reflexesek gyerekei és unokái - elfújják a születésnapi torta gyertyáit.



<< Vissza