Változott alapítványunk cél szerinti besorolása

2017. február 20-tól megváltozik alapítványunk cél szerinti besorolása, az eddigi környezetvédelmi tevékenység helyett kulturális és információs, kommunikációs tevékenység  szerepel a Győri Törvényszéken nyilvántott adatainkban. A nyilvántartást vezető bíróság tudomásul vette az alapító bejelentését és a törvényes határidőn belül módosítja a cél szerinti besorolosát.

Ez azt jelenti, hogy a Magyarország Természeti és Kulturális Örökségéért Alapítvány a jövőben első sorban kulturális és információs, kommunikációs tevékenység támogatására pályázhat. A bíróság végzése a csatolt dokumentumban olvasható.

 

Tovább...

Az alapítványról

A Magyarország Természeti és Kulturális Örökségéért Alapítványt a Reflex Környezetvédő Egyesület tette 1992. májusában. A Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság Pk.A. 50.303/1992/4. számon, 1992. júniusában vette nyilvántartásba az alapítványt.
A bírósági végzés másolatát, a
Reflex Környezetvédő Egyesület 2015. augusztus 27-i közgyűlésén  14/2015. sz. határozattal módosított alapító okiratot és az alapítvány logóját lásd a mellékletben.

 

A kuratórium tagjai:
- Szűcs Gábor (9095 Táp, Győri u. 54.), a kuratórium elnöke
- Lajtmann József (Győr, Eörsi P. u. 21) kuratóriumi tag
- Dr. Veöreös András (9400 Sopron, Arany J. u. 5.) kuratóriumi tag

 

 

Tovább...